vi støtter

vi støtter vi støtter vi støtter
image Generated by Savants software
Startups Startups Startups

Iværksætteri

Digitale iværksættere

Vi elsker selvstændige iværksættere med mod på at designe og udvikle morgendagens digitale løsninger. Derfor har vi bl.a et samarbejde med Startup Central, hvor iværksættere får rabat på design af logo og identitet og vi tilbyder mængderabat på design og udvikling af digitale løsninger med månedlige betalinger.

Læs mere her

image Generated by Savants software
Diversitet Diversitet Diversitet

Diversitet

Gender Diversity Pledge

Vi støtter op om diversitet i dansk erhvervsliv, og det starter hos os selv. Derfor har vi forpligtet os til at efterleve principper om kønsdiversitet på arbejdspladsen. Du kan læse mere om strategien bag The Gender Diversity Pledge på Dansk Industris hjemmeside.

Læs mere på di.dk

image Generated by Savants software
Læring Læring Læring

Børn og unge

Læringsmiljøer

Vi støtter op om børn og unges læringsmiljøer. Derfor har vi doneret et legat til skolen i form af en fuld visuel identitet samt design og udvikling af ny hjemmeside. Mentiqa er en trivselsskole for højt begavede børn og unge i Nordjylland. Den nye hjemmeside lanceres af skolen selv.

image Generated by Savants software
Trivsel Trivsel Trivsel

Sponsorat

Børn og unge

Barndommen og ungdommen kan være svær at mestre med et usynligt handicap. I Savants støtter vi ADHD-foreningen, som arbejder for at skabe bedre forhold for børn, unge og voksne med diagnoser tæt på livet.

Læs magasinet