co-iværksætteri

co-iværksætteri

co-iværksætteri

Iværksætter tilbud

Få råd til design, webudvikling og branding af din startup


Kender du en eller flere iværksættere, som kæmper med at finde kapital til softwareudvikling, web eller design?
Læs med her – for vi vil gøre en forskel for selvstændige.  I en tid, hvor det er svært at finde penge til at realisere digitale drømme, har vi besluttet at tilbyde alle digitale iværksættere en afdragsmodel på vores løsninger.

Når vi er flere, kan vi hjælpes ad til at skabe flere nye og sunde forretninger. Det har vi allesammen fortjent. Vi har brug for at samarbejde om at komme bedst fra start, så flere forretningsmodeller kan gro.

Alle selvstændige kan have brug for en wing-man – eller woman –  for at skabe sunde forretninger, derfor kan du nu gå sammen med andre i samme båd. Sammen kan vi sætte skub i væksten.

Se mere
Vil du vide mere?

Chrisstine Johannsen

+45 93 93 98 99
image Generated by Savants software

Hjælp til startups

Hjælp til digital udvikling

Iværksættermiljøer, startup-hubs og kontorfællesskaber for digitale iværksættere lige nu ansøge om at komme på listen over dem, vi designer og udvikler løsninger for – på månedlig basis. Jo flere vi er, jo lavere pris pr. måned.

Du kender helt sikkert en i netværket, som dagligt kæmper for at skaffe den første investering til sin app, hjemmeside, shopløsning eller andre udviklingsprojekter. Det er ikke let at være spirende digital iværksætter i øjeblikket. Vores holdning er, at svært er til for iværksættere. Umuligt er til for dem, der aldrig tør at satse.

startups startups startups startups
  • Webdesign
  • App udvikling
  • Logo og identitet
  • API og integration
  • Hjemmesideudvikling
  • Video og animation

Design og udvikling

Det hjælper vi virksomheder med

Vores team af specialister sidder klar til at igangsætte alle dem, der har brug for en lav månedlig ydelse på design, identitet, logo, webudvikling, systemudvikling og integration.

Vil du med på den digitale fællesrejse, og er det dig og andre co-iværksætter, der skal have én af pladserne til et fuldt design og teknisk udvikling af netop jeres forretningsidé? Så vil vi gerne høre fra jer.

Ring til os og hør mere om vores tilbud til iværksættere, eller skriv til os via kontaktformularen nedenfor.

Vi screener løbende og vender tilbage inden for 2-5 hverdage. Her vil vi fortælle mere om dine muligheder for at komme med i puljen af iværksættere, som sammen med andre får råd til design og udvikling af din drømmeløsning.

Vi er kendt for at udvikle selvstændige virksomheder – fra den lille startup til den store erhvervsdrivende. Bare spørg de startups, vi har hjulpet.

Se vores cases her

Se alle cases
image Generated by Savants software
kontakt kontakt kontakt

Kontakt os

Skaler din forretning