image Generated by Savants software
Savants Savants Savants

Mindset

Helhjertet digitalt

Som webbureau er vores mission at levere godt design og bæredygtig teknologi, som holder. Vi er specialister i at opfinde, skabe og eksekvere digitale løsninger til virksomheder.

Vi er et bureau, som stræber efter resultater, vi arbejder med deadlines, og vi vægter faglighed og kvalitet højt i samarbejdet. Vi er modige nok til at praktisere vores talent, men erfarne nok til kvalitet. Vi har helteblod, og vi går langt for at lykkes med vores kunder, om det er udvikling af hjemmeside, design, branding eller større udviklingsprojekter.

Hør mere om et samarbejde

Processen Processen Processen Processen
image Generated by Savants software

Analyse

Det blanke kanvas

Gennemsigtig kommunikation er kernen til et godt samarbejde. Derfor er det vigtigt at få sat krav samt visioner på plads, før nogen anden del af processen foretages. Vi stiller de spørgsmål som vi ved, bliver relevante senere. Vi undersøger dit marked, dine kunder og dine potentialer.

image Generated by Savants software

Strategi

Retningen sættes

Vores kreative team sættes igang med et udkast til jeres løsning. Vores visuelle løsninger er ikke kun æstetiske og idérige, men også realistiske og målrettede når det kommer til brugervenlighed.

image Generated by Savants software

Design

Fundamentet bygges

Designet kan bestå af en fuld løsning inklusive sitemap, wireframing, branding og udredelse af content – eller blot af en mockup, afhængig af opgavens omfang.  Når vi er nået til enighed om, hvordan løsningen skal opbygges, designes og struktureres, igangsættes den tekniske udvikling.

image Generated by Savants software

kode

Tekniske genistreger

Design og identitet får en teknisk vurdering og vores team af udviklere koder hvert enkelt element. De sikrer, at selvom din side er 100% skræddersyet fra bunden, er det brugervenligt for dig. Alt indhold er generisk og dynamisk.

Se cases

image Generated by Savants software

Få et tilbud

Kontakt teamet