cleecs are us cleecs are us cleecs are us
image Generated by Savants software

visionen om at dele

Den  eneste trend, som aldrig går af mode er dig og mig.
Og dét er grundstenen i cleecs. cleecs motiverer og aktiverer handlende og gør dem til loyale ambassadører ved at give dem det, de stoler på. Hinanden. Ved hjælp af cleecs kan de promote produkter og ydelser via sociale medier og i private kanaler og netværk. De kan skaffe dig nye leads. Den eneste regel er, at de ønsker at købe dine varer. Sælg det, du mener, vi har brug for, og giv magten tilbage til forbrugerne. cleecs er en vertikal SaaS løsning, som er 100% tilpasningsdygtig til alle sites og online stores. Giv loyale kunder størst mulig indflydelse gennem shopsystemet, som disrupter nutidens e-handel.

cleecs er os

Demokratiser købsprocessen og opnå øget vækst, bedre eksportmuligheder og nye kunder, du ikke troede fandtes. cleecs er integrationen, hvor dine kunderne deler dine kampagner med hinanden, anbefaler dine varer og samarbejder om at få flere med i handlerne. Et simpelt koncept med bad ass potentiale. Jo større hype, jo større gevinst for alle – også dig. Det er e-handel, bare på steorider.

Forskningen har bevist, at 71% vil hjælpe et brand med at promovere sine produkter eller services, hvis der er en god sag bag. cleecs har lige så stort et potentiale i bæredygtige digitale strategier. cleecs er fuldt ud automatiseret fra første kundebesøg til køb, pointsystem, check out, kasse, betalingssystem og lager, kundelister og kvitteringer.

Velkommen til cleecs. Velkommen til os.

cleecs

Hvad er cleecs?

cleecs er en integration, der gør det muligt for dine kunder at handle i fælleskøb. cleecs giver dine kunder one click delemuligheder og anbefalinger af produkter til andre. På få sekunder kan dine kunder invitere flere ind i handler via brug af sociale medier. Alt sammen på din shop.

Hvem kan bruge cleecs?

cleecs er udviklet til alle online shops og platforme med salg af fysiske og/eller digitale produkter B2C, B2B2C eller B2B.

Hvad kan cleecs?

cleecs samler automatisk dine kunder i delekøbskampagner på dit site.

Jo flere kunder i en handel, jo mere besparelse opnår alle. Systemet er fuldt automatiseret, fra rabatmodeller til fakturering og notifikationer til både kunder og dig som shopejer.

Hvilke sociale medier?

cleecs er designet til social media platforme som Meta, Instagram, Pinterest, Discord, TikTok, Twitter, Messenger, WhatsApp m.fl. cleecs viser dine produkter der, hvor dine kunder er og hvor de anbefaler dem.

Fra dit sellers dashboard vælger du præcis de sociale medier, som dine produkter skal linkes til.

Det er muligt at gemme globalt for alle produkter eller tilpasse hver vare individuelt. De medier, du ikke ønsker at aktivere, fremgår ikke på dine kampagner.

Hvad kan sælges via cleecs?

Alt, så længe der er mere end en.

Du bestemmer varen, antal, mængde, varianter, priser og rabatintervaller, som
skal aktiveres. Samme gælder start og slutdatoer.

Fordele
  • cleecs gør dine kunder til dine ambassadører. De henter nye kunder til, uden du skal skrue op for marketingbudgettet.
  • cleecs giver dig data om dine kunders adfærd. Du får indsigt i, hvilke produkter, dine kunder anbefaler til andre, og effekten heraf.
  • cleecs får dit brand længere ud i takt med dine kampagner får opmærksomhed.
  • cleecs forbedrer din online positionering end traditionelle webshops og webapps kan.
Kan jeg style cleecs til mit brand?

Ja. Vi designer integrationen i samarbejde med dig, og vi styler hele købsprocessen, så dine kunder ikke bevæger sig udenfor din brandidentitet. Dette uanset type af licensaftale.

Passer cleecs til alle shopsystemer?

cleecs kan integreres med alle førende shopsystemer, WordPress, WooCommerce, Shopify, Magento, Squarespace, Umbraco og flere. Teknologien aktiveres på shoppen enten som script, iframe eller som link.

Hvad er cleecs pointsystem?

Med pointsystem kan du lade kunderne vælge to check ud former. De kan vælge at betale prisen ved bestilling og herefter modtage eventuelle merbesparelse i form af points, de efterfølgende kan bruge på din shop.

Er rabatterne låst?

1. Interval

Interval betyder, at du kan sætte punkter, hvor prisen falder til næste sats. Eksempelvis kan du ved 1 solgt produkt sætte rabatten til 10%, men lade kunderne opnå en rabat på 15%, når der er 5 solgte varer. Fra dit dashboard kan du prøve vores beregner, som viser, hvilken rabatmodel der passer bedst ud fra dine ønskede resultater.

2. Faldende

Faldende rabat er en gennemsnitlig rabat, sat ud fra start og slutrabat. Rabatfald udregnes pr. solgt vare og er prisen falder med eksakt samme rabat, uanset hvor mange der er solgt.

kunderejsen

cleecs kampagner

White label opsætning af kundeflow fra forside checkout til købskvitteringer

Er du webshopejer eller driver din virksomhed en online markedsplads? Sæt gang i social commerce på dit site med cleecs integrationen. cleecs er stedet, hvor dine kunder deler handler med hinanden. Jo mere en kampagne deles, jo mere rabat – alt sammen fuldt automatiseret.

kunderejsen

Delekøb online

Løsningen er unik og 100% tilpasningsdygtig. Aktiverer du cleecs i shoppen, bliver dine kunder aktive medspillere frem for passivt handlende. De deler dine kampagner via sociale medier og er dermed dine ambassadører. De laver personlige anbefalinger af dine varer for at opnå en større besparelse – alle kunder opnår samme rabat, uanset hvornår eller hvorfra de joiner.

kunderejsen

Kunder som ambassadører

Frem for at betale penge for langhårede analyser, tror vi på mennesker og fællesskaber. Dine kunder bliver medarbejdende ambassadører og promoverer dine produkter, når de deler produkterne på sociale medier. Det gør de, fordi de kan lide det, du sælger. Rent forskningsmæssigt er det bevist, at 71% vil hjælpe et brand med at promovere sine produkter eller services, hvis der er en god sag bag. Derfor kan bæredygtige brands også deltage på lige fod med andre.

kunderejsen

Skræddersyet rabat

Kunden vælger selv betalingsmodel – du overholder købeloven

Gevinsten for dine købere er, at de opnår en besparelse ved aktivt at gøre noget. Gevinsten for dig? Dine kunder har nu et incitament til at dele og anbefale dine varer, services eller produkter i egne netværk for at opnå økonomisk belønning. Det behøver ikke at være outlet og outdated. cleecs fjerner det klassiske mellemled og lader dig udbyde produkter for en minimal månedlig pris – frem for at betale dyre kommissioner og gebyrer hos forhandlere – og det foregår alt sammen på din webshop.

kunderejsen

Få flere kunder

cleecs social ecommerce integrationen er udviklet til web-apps, websites, webshops og vises på mobil, tablet og desktop. cleecs kan tilgås fra alle moderne browsere og kan med udvikling også hentes via Apple app store og Google marketplace.

image Generated by Savants software
kontakt cleecs kontakt

Få dit cleecs

Kontakt os