Vicon People

Vicon People

Vicon People

Tilbage

Opgaven

Rekruttering

Vicons rekrutteringsproces afspejler udover kundens forretningsidé- og strategi også en dyb indsigt i organisationskultur og mennesker. Forbindelsen mellem mennesker og virksomheder var omdrejningspunktet for samarbejdet med Vicon, da vi fik til opgave at designe en ny identitet og udvikle et website med funktioner for både jobsøgere og virksomheder i rekruttering.

Se hjemmesideløsningen her

Identitet

Jordnært

Vicon gav tidligt i designprocessen udtryk for, at der var tale om en jordnær, varm og relationsbaseret tilgang til rekruttering. I dialog med teamet arbejdede vi os derfor hen imod et fælles fundament, med et visuelt udtryk og en grafisk profil, som signalerer ærlighed, autencitet og meningsfuldhed. Logoet visualiserer det menneskelige og sammenhængende fokus, som vicon ønsker at skabe mellem mennesker og virksomheder.

#82634d

#d6cfc2

#2e2e2e

Meno banner

Aa Bb Cc Dd Ee Ff Gg Hh Ii Jj Kk Ll Mm Nn Oo Pp Qq Rr Ss Tt Uu Vv Ww Xx Yy Zz

Halyard Display

Aa Bb Cc Dd Ee Ff Gg Hh Ii Jj Kk Ll Mm Nn Oo Pp Qq Rr Ss Tt Uu Vv Ww Xx Yy Zz

  • API og integration
  • Kontaktformularer
  • Domæne og webhotel
  • Microsoft Business 365

Teknisk

HR integration

Vicon havde brug for en hjemmeside, hvor jobsøgende kan se ledige stillinger, og hvor virksomheder kan rekruttere deres opslåede stillinger. I opgaveløsningen samarbejdede vi med teamet fra HR-on om at udvikle det perfekte setup for Vicon, så hjemmesiden overholdt design og identitet og samtidig fungerede som API til systemet.

Se integration

Branding

Elegant enkelt

Vicon udfordrede den klassiske og traditionelle måde at praktisere og drive rekrutteringsvirksomhed på. Hvor der i search og headhunting typisk er en vægtning af KPI’er uden mening bag, er Vicon optaget af mennesker, relationer og det gode samarbejde. Derfor er Vicons univers opbygget af lette, milde og inviterende illustrationer og rene farver. Vicons unge tilgang til rekrutteringsbranchen har designteamet bl.a. givet udtryk for ved at overskrifter vises lodret, men klassisk.

 

01.

02.

03.

04.