Space inventor

Space inventor

Space inventor

Tilbage

Opgaven

Katten på himlen

Space Inventors vækst satte gang i behovet for at løfte virksomhedens online identitet et trin op. Vi fik til opgave at designe et nyt univers, designe og udvikle en ny visuel identitet og kode en stærk løsning, som adskiller sig professionelt og kreativt fra konkurrenterne. Rumfartsindustriens få men stærke aktører var en del af vores research, så vi sikrede en unik og eksklusiv identitet.

Se website

Identitet

Rummet

Vores vigtigste og fornemmeste mål var ønsket fra Space Inventor, at holde fast i katten som logo. Maskotten, Eddie, fik et grafisk løft, og er i dag katte-logoet, som alle besøgende, online såvel som offline, ser hos Space Inventor. Katten blev designet som stjernebillede og fik et skarpere og mere dristigt udtryk end tidligere. Sammenholdt med de Star Wars inspirerede fonte, har Space Inventor fået en energisk og æstetisk identitet og et 3D-fyldt website med præsentationer af satellitter.

 

#be6e2b

#000000

#272727

Mandatory Plaything

Aa Bb Cc Dd Ee Ff Gg Hh Ii Jj Kk Ll Mm Nn Oo Pp Qq Rr Ss Tt Uu Vv Ww Xx Yy Zz

Acumin Pro

Aa Bb Cc Dd Ee Ff Gg Hh Ii Jj Kk Ll Mm Nn Oo Pp Qq Rr Ss Tt Uu Vv Ww Xx Yy Zz

  • Interaktivt 3D indhold
  • Avanceret filtrering
  • Animation

Teknisk

Interaktive 3D modeller

Satellitvirksomheden ønskede at vise de tekniske dele af nanosatellitter sammen med datablade og specs for produkterne. Vores udvikler udviklede et site, hvor hver eneste satellit fremgår som interaktivt element på hjemmesiden og kan vendes og studeres fra flere sider.

Branding

Guld og stjernestøv

Teamet fik et udvalg af temafarver og var glade for kombinationen af guld og de lyse fine grå illustrationer. Vores designer udviklede et sæt af ikoner og illustrationer, som blandt andet er brugt til at visualisere produktmodeller og virksomhedens interne værdier og visionerne udadtil.

01.

02.

03.