mst nordic online

mst nordic online

mst nordic online

Tilbage

Opgaven

Seniortræning online

MST Nordic har i mange år tilbudt fysisk styrketræning til seniorer. Vi blev kontaktet med et ønske om at udvikle et online træningsunivers, hvor seniorer i hele Danmark kan træne online til en fast løbende abonnementsbetaling. Opgaven var at lave en hjemmeside med betalt adgang til træningsvideoer og materiale til seniorer, som kan træne hjemmefra eller hvor det ellers ønskes.

 

Se løsningen her

Identitet

Balancen

Identiteten skulle læne sig op ad den eksisterende virksomhed, MST Nordic, men tænkes i et mere moderne og rent layout, hvor det kritiske element er brugervenlighed og nem håndtering af platformen. På den ene side sikrede vi os, at farver og fonte lå op ad den eksisterende, på den anden side tilførte vi klarhed og overblik til den opdaterede identitet. Farver og fonte er klare og giver hjemmesiden en nem navigation og en enkel step-by-step brugerrejse.

#75d69c

#000000

#eeeeee

Arial Black

Aa Bb Cc Dd Ee Ff Gg Hh Ii Jj Kk Ll Mm Nn Oo Pp Qq Rr Ss Tt Uu Vv Ww Xx Yy Zz

Arial

Aa Bb Cc Dd Ee Ff Gg Hh Ii Jj Kk Ll Mm Nn Oo Pp Qq Rr Ss Tt Uu Vv Ww Xx Yy Zz

  • Videoguides
  • Integrationer
  • Abonnementer

Teknisk

Træningsvideoer

Vores udvikler lagde vægt på at skabe et video website så brugervenligt, overskueligt og simpelt, at enhver ville have mulighed for at motionere hjemme i stuen. Det digitale træningscenter kan nu guide hundredetusindvis af brugere, som ønsker at motionere og leve et sundt liv uden behov for input fra læger eller fysioterapeuter. Videoerne er opdelt efter kategorier, hvor hvert emne er træning i form af korte men fagligt dokumenteret øvelser.

Branding

Seniortræning

Tilbud om seniortræning associerer sig ofte til genoptræning, hvor der forud for motion og fitness ligger en skade eller et kommunalt genoptræningsscenarie. Det unikke ved MST Nordic online træning er ønsket om at tilbyde alle mennesker i en moden alder et digitalt univers, hvor motion og styrketræning er sjovt, let og samtidig koordineret af professionelle træningsfolk. Vi har hjulpet MST med et online univers, hvor alle seniorer kan finde adgang til kategorier med videoer og vejledning til et sundt liv uanset hvorfra.

01.

02.

03.

04.

05.

06.

Reference

Savants kompetencer starter der, hvor vores ender. Med en tryg og fast rådgivning har de givet os helt nye platforme, som er imperativt for udviklingen af vores forretning. De har holdt os i hånden fra ide til produkt, og ikke nok med det, så er de oprigtigt interesserede i, at det går os godt. De følger vores forretning tæt og justerer hen ad vejen, hvis der er noget, vi sammen kan forbedre. Både hvad angår vores nye online senior træningsunivers og den digitale markedsføring, som de også varetager flittigt. Teamet i Savants ønsker at være en del af vores forretning, selv efter at opgaverne er løst, og det sætter vi meget pris på!

Guro Gardsjord Heilmann

Medejer