Mentiqa

Mentiqa

Mentiqa

Tilbage

Opgaven

Friskolen

Mentiqa modtog et legat til design og udvikling af ny hjemmeside. Hele skolen fik en visuel identitet med nye illustrationer, ikoner, videoindhold til marketing og ikke mindst et stort nyt online univers af en hjemmeside. For en skole uden midler har det været en unik oplevelse for Mentiqa at modtage design og udvikling som støtte. Skolens ledelse udgiver hjemmesiden ved lancering.

 

Identitet

Akademisk

Vores designere har holdt fast i den grønne profil, som skolen havde. Den mørkegrønne, orange og hvide farve er nu fundamentet for skolens profil online. Farven findes i hatten, som de ældste elever modtager ved skolens afsluttende eksamen.

#164b41

#a8764c

#d0d5cf

Masqualero

Aa Bb Cc Dd Ee Ff Gg Hh Ii Jj Kk Ll Mm Nn Oo Pp Qq Rr Ss Tt Uu Vv Ww Xx Yy Zz

Neue Haas Unica

Aa Bb Cc Dd Ee Ff Gg Hh Ii Jj Kk Ll Mm Nn Oo Pp Qq Rr Ss Tt Uu Vv Ww Xx Yy Zz

  • Social media feed
  • Webhotel og hosting
  • Eventkalender

Teknisk

Udviklende

Mentiqa er i dag en stor hjemmesideløsning, både teknisk og visuelt. Vores udviklere og designere lagde kræfter i, at skolen på den ene side havde de rette forudsætninger for at leve op til de formelle krav, på den anden side give skolen et stærkt funderet website, så flere kunne opdage skolen for de særligt begavede børn. Bl.a. har skolen fået et ultra visuelt overblik over læringsmål sammen med kalenderfunktioner og synkronisering af opslag fra meta (tidl. Facebook).

Branding

Geometrisk

Hvert fag og hver enkelt læringsmål blev designet med sit eget ikon og med unikke streger og symboler. Der blev lagt op til det unikke ved hvert enkelt element. Formerne, cirkel, trekant og firkant, er både skabt med associationen til geometri, men er samtidig stablet et individ med den akademiske hat på toppen. Sammen med vores marketingteam filmede vi tre perspektiver på trivsel i skolen, fra ledelse, fra forældre og vigtigst – fra børnene selv. Videoerne ejes af skolen og kan ses på skolens sociale medier.

01.

02.

03.

04.