Klinik LOKOO

Klinik LOKOO

Klinik LOKOO

Tilbage

Opgaven

LOKOO

LOKOO kosmetisk klinik kontaktede vores bureau med ønsket om en ny hjemmeside og en ny visuel identitet. Vi fik en begrænsning, at beholde logoet, som klinikken var glade for. Klinik LOKOO har et ønske om at være en anderledes kosmetisk klinik, hvor der er mere opmærksomhed på den enkelte kunde og plads til humor og sjov. Sammen med stifter og ejer, Line Toftegaard, udviklede vi et nyt online univers, en ny visuel identitet, en vip kundeklub og videokampagner sammen med en koordineret annonceringsstrategi i marketing.

Identitet

Varme og sjæl

Vores team af designere lyttede til ønsket om at være imødekommende, nærværende uden at tabe det kantede og lettere humoristiske. De lyse farver afspejler de lækre og indbydende forhold, som klinikken på Ved Stranden tilbyder, og de håndtegnede markeringer den unikke, individuelle tilgang, som klinik LOKOO har til sine mange kunder.

#8d5934

#dbbead

#fff8f3

#2e2e2e

Playfair Display

Aa Bb Cc Dd Ee Ff Gg Hh Ii Jj Kk Ll Mm Nn Oo Pp Qq Rr Ss Tt Uu Vv Ww Xx Yy Zz

Unitext

Aa Bb Cc Dd Ee Ff Gg Hh Ii Jj Kk Ll Mm Nn Oo Pp Qq Rr Ss Tt Uu Vv Ww Xx Yy Zz

Nothing You Could Do

Aa Bb Cc Dd Ee Ff Gg Hh Ii Jj Kk Ll Mm Nn Oo Pp Qq Rr Ss Tt Uu Vv Ww Xx Yy Zz

  • Booking
  • Kundeklub
  • Videoguides

Teknisk

Integrationer

LOKOO havde længe haft besvær med at få bookingsitet og kalendersystemet til at matche den ønskede stil. Vi hjalp LOKOO med at få stylet og opsat bookingsystemet, så det spillede sammen med den nye identitet. Klinikken havde samtidig et ønske om at tilbyde kunderne et pointsystem og vi skabte kundeklubben og pointsystemet sammen med reklame- og PR materialet til den nye spændende loyalitetsklub. Vores team af udviklere fik et video site op, linket til LOKOOs Youtube kanal.

 

 

Branding

Utraditionelt

Kosmetiske klinikker er måske mest kendt for at være kliniske og formelle i deres tilgang til marketing og branding. Samarbejdet med LOKOO bød på meget andet. Vi hjalp med storyboards til kampangnefilm, med sjove indfald og vi hjalp den altid travle iværksætter med at sætte ild til de mange gode idéer.

 

01.

02.

03.

04.

05.