Mentalisering

Mentalisering

Mentalisering

Tilbage

Opgaven

Institut for mentalisering

Vi blev kontaktet med ønsket om en ny version af instituttets hjemmeside. Med et ungt team i bestyrelsen, som nu var klar på noget nyt, var målet at skabe sammenhæng mellem den indre og ydre oplevelse af, hvad Institut for mentalisering kan tilbyde. Instituttet har til formål at udvikle, afholde og godkende mentaliseringsbaserede uddannelser, kurser og behandlingstilbud samt certificere MBT supervisorer og undervisere i Danmark. Vores opgave var at designe en ny visuel identitet og udvikle en ny hjemmeside med langt større interaktionsmuligheder, eventkalender, galleri og tilmeldingsmuligheder til kurser og uddannelser.

Se hjemmesideløsningen her

Identitet

Dyb ro

Identiteten giver oplevelsen af balance, og de rolige toner er jordnære og klassiske. Den visuelle identitets farver og fonte er i balance mellem det naturtro og organiske farvevalg og de velafbalancerede fonte. “Ved at forstå os selv på baggrund af mentale tilstande, skaber vi en indre sammenhæng der gør os i stand til at se os selv som et individ med en personlighed og identitet. – Institut for mentalisering”

 

#156761

#d18729

#f1ece5

#d9e8e3

IvyPresto Display

Aa Bb Cc Dd Ee Ff Gg Hh Ii Jj Kk Ll Mm Nn Oo Pp Qq Rr Ss Tt Uu Vv Ww Xx Yy Zz

Acumin Pro

Aa Bb Cc Dd Ee Ff Gg Hh Ii Jj Kk Ll Mm Nn Oo Pp Qq Rr Ss Tt Uu Vv Ww Xx Yy Zz

  • Eventkalender
  • Slides til galleri
  • Kursustilmelding

Teknisk

Medlemsfunktioner

Bestyrelsen i Institut for mentalisering var på trapperne med en af foreningens største begivenheder omkring mentalisering. Derfor var ønsket til os, at vi udviklede en event kalender, hvor instituttet havde mulighed for at oprette nye begivenheder. Samtidig var der stort fokus på at promovere begivenhederne gennem billedgallerier, så andre medlemmer og deltagende kunne se højdepunkter fra konferencer, uddannelses events og lignende. Hjemmesiden blev underbygget af en billede optimeret side, hvor selv store billeder kan præsenteres i samme stil og æstetiske layout af hjemmesiden.

 

 

 

Branding

Menneskeligt

Logo og illustrationer er skabt af designer, Therese Bøgum Kristensen, som har arbejdet med ord som balance, mentalisering, velvære og naturlighed. Illustrationerne tager udgangspunkt i menneskers tanker og visualiserer det mentale helbred og samspillet mellem mennesker.

 

01.

02.

03.

04.

05.

06.

Reference

“Super kompetente og dygtige mennesker! De ramte vores visuelle identitet helt spot on og har derefter formået at præsentere en helt ny og virkelig gennemarbejdet hjemmeside, som vi er så glade for. Vi bliver mødt af venlige og arbejdsomme mennesker, som har gjort alt hvad de kunne hele forløbet igennem for at hjælpe, tilbyde rådgivning og rette til efter vores behov! Stor anbefaling herfra!”

Sofie Gamborg

Psykolog