Flying BizKit

Flying BizKit

Flying BizKit

Tilbage

Opgaven

Rendyrket interesse i at få andre til at lykkes

Flying Bizkit er en investeringsgruppe, som lægger stort fokus i social ansvarlighed.

 

Se hjemmesideløsningen her

Identitet

Vi har fokuseret på at lave et overskueligt portefølje, som skaber interesse for, hvilke virksomheder Flying Bizkit har hjulpet med deres investeringer. Designet har til formål at lave en hjemmeside som skiller sig ud fra andre investeringsvirksomheder, heraf grunden til at bruge en mørk, navyblå farve med stærke komplimentærfarver. Samtidig har vi brugt en lav mængde af farver, netop for at lade fokus falde på de fine cases og billeder, som Flying Bizkit har på deres portefølje.

Virksomheden har meget at sige og meget at byde på. Designet har derfor haft til formål at opdele og strukturere indholdet på bedst vis, så man hurtigt kan få overblik over services og støttede startups.

#222f45

#b75b29

#4d576c

#cea388

Futura

Aa Bb Cc Dd Ee Ff Gg Hh Ii Jj Kk Ll Mm Nn Oo Pp Qq Rr Ss Tt Uu Vv Ww Xx Yy Zz

  • En professionel porteføljevisning af cases Flying Bizkit investerer i
  • Styrket overblik for investorer, som ønsker at vide mere
  • Slide layout, så besøgende nemt kan se cases, værdier m.v.

Teknisk

Effektiv videreudvikling

Flying Bizkit har fået en brugervenlig hjemmeside med WordPress CMS, så de let kan tilføje, redigere og videreudvikle indhold på hjemmesiden.

 

Reference

I Flying BizKit havde vi behov for et mere professionelt udtryk på vores hjemmeside, med bedre præsentation af os og vores koncept. En opgradering ikke blot af det visuelle design, men også af overblik og flow på siden. Savants Software Heroes tappede kvikt ind i vores oplæg og forstod instinktivt, hvad vi var ude efter. Vi har derudover haft et godt og dedikeret samarbejde, med hurtige svar og leveringer i processen. Vi kan varmt anbefale Savants Software Heroes.

Kasper Holst Hansen

Stifter og direktør