Farvecenter Nord

Farvecenter Nord

Farvecenter Nord

Tilbage

Opgaven

Lokal farvehandler

Farvecenter nord har i mange år serviceret erhverv i Danmark og på Grønland. Vi blev kontaktet af virksomheden, som ønskede at gøre det let for de lokale at handle privat ind til hjemmet. Sammen med designere, udviklere og vores marketingfolk udarbejdede vi en proces for Farvecener Nord, som skal fange de private kunder i Hjørring og omegn.

Se hjemmesiden her

Identitet

Farver og fonte

Farvecenter Nord har fået et visuelt løft og en legende streg. Vores designer har udfordret det klassiske hjemmesidelayout med nye, klare farver og legende kreative fonte.

#2c4591

#00275a

#f6f6f6

Lust

Aa Bb Cc Dd Ee Ff Gg Hh Ii Jj Kk Ll Mm Nn Oo Pp Qq Rr Ss Tt Uu Vv Ww Xx Yy Zz

Work Sans

Aa Bb Cc Dd Ee Ff Gg Hh Ii Jj Kk Ll Mm Nn Oo Pp Qq Rr Ss Tt Uu Vv Ww Xx Yy Zz

  • Synkronisering af lager
  • Hosting og webhotel
  • ERP integration

Teknisk

Uniconta integration

Mange større forhandlere, engros som private, har veletablerede lager og logistik systemer og arbejdsgange, som en webshop kan udfordre. Vores udviklere har hjulpet Farvecenter Nord med at samle og synkronisere salg af produkter online og i den fysiske forretning i det eksisterende ERP-system, så farvehandleren fik mulighed for at beholde de velkendte arbejdsgange. Dette har vi gjort i tæt samarbejde med  vores partnere og underleverandør af ERP-integrationer. Hjemmesiden kan allerede ses live nu, og webshoppen lanceres inden længe.

Branding

Inspiration

De kreative streger er illustrative og bruges hele vejen igennem hjemmesiden som vejledende ikoner til kategorier og mærker. Vi har givet Farvecenter Nord et kreativt website med farvelagte markeringer, malerstregen som markør i menuen og en ny inspirationsside med tips til alle rummene i hjemmet. Samtidig har vores marketingkonsulent har åbnet et nyt instagram univers, hvor kommunikationen er lokalt forankret og er målrettet familier i Hjørring.

Se inspirationsside

01.

02.

03.

04.

05.