Cybele

Cybele

Cybele

Tilbage

Opgaven

Nyt smykkeunivers

Smykkedesigner og stifter af cybele ønskede en visuel identitet og et nyt website med webshop til salg af ørenringe. Identiteten skulle afspejle det rå, autentiske brand, som ikke er bange for at skille sig ud og tro på sig selv. Navnet cybele stammer fra navnet på en græsk gudinde, som står for at være modig og frontkæmper for de ting, hun tror på. Kunden ønskede en reference til det blomsterlignende logo, dog uden for meget feminint og lyst.

På den tekniske side var det et krav, at der let og overskueligt kunne navigeres mellem smykkerne, hvor der ikke er overvægt af kategorier, men varianter af grundprodukterne, som er guld og sølvøreringe, som kan tilpasses efter slutkundens eget ønske. Webshoppen giver kunder et mix og match af både guld og sølv, de forskellige former og modeller samt mulighed for at købe øreringene enkeltvis. På den måde er det lagt op til, at målgruppen vælger at være præcis dem, de er.

 

Se hjemmesideløsningen her

Identitet

Modigere

Cybele har fået en skarp og tydelig identitet med dybe farver og tydelige kontraster i både logo, layout og illustrationer. Cybele logoet er designet med inspiration fra den græske gudinde med samme navn, hvor de spidse kanter viser en tydelig profil. Cybele er naturens gudinde, hvor blomsten udspringer fra. Den har fået et mørkt, nordisk look, som giver en rå dimension til det feminine hvide.

#7d2042

#110d02

#f6f6f6

IvyPresto Display

Aa Bb Cc Dd Ee Ff Gg Hh Ii Jj Kk Ll Mm Nn Oo Pp Qq Rr Ss Tt Uu Vv Ww Xx Yy Zz

Nunito Sans

Aa Bb Cc Dd Ee Ff Gg Hh Ii Jj Kk Ll Mm Nn Oo Pp Qq Rr Ss Tt Uu Vv Ww Xx Yy Zz

  • Produktfiltrering
  • Oversættelser
  • Produktsynkronisering

Teknisk

Webshopløsning

Vi har designet og udviklet en webshop til cybeles kunder, hvor det er muligt at sortere produkter ud fra flere købsmuligheder. På cybele.dk kan kunderne både købe enkelte ørestikker eller som sæt af guld og sølv øreringe.

Branding

Goddess

Sammen med teamet i Cybele, har vi lagt vægt på kvinden, som ikke er bange for at stå alene eller gå egne veje. Reklamefilmen er i samspil med farver og fonte sammen med til at give det fulde indtryk af den selvstændige kvinde. Smykkerne er navngivet “The Goddess Collection” ud fra ønsket om at signalere gudinden i os alle.

01.

02.

03.

04.

Reference

Savants er en kompromisløs, agil og kreativ virksomhed med et klart fokus på at behovssikre jeres virksomhed. Vores succes afhænger af den design og helhedsmæssige service Savants leverede undervejs. Hos Savants er kernen den gode proces, tydelig kommunikation og overlevering i samarbejdet. Det er generøs service, kvalitet, konstruktiv dialog, værdi og funktionalitet i top! Fra Cybele ApS skal den klareste anbefaling her lyde!

Selma Nymann

Smykkedesigner