Artikler og nyheder

Sortér:

  • Alle artikler
  • Design
  • Udvikling
  • Branding
  • Markedsføring
  • Nyheder

Design

14-02-23

Sådan bruger du farver

Du er sikkert stødt på mange holdninger til, hvad der anses som gode farver på hjemmesiden. Der findes nemlig mange regler, teorier og fagtermer omkring brug af farver – og det kan være forvirrende for dig, som gerne vil i gang med dit farvevalg. Spørgsmålet er: Hvad er brugbar viden om farver, når du vil designe din identitet? Farver bør bruges i forskellige sammenhæng afhængig af mediet eller kanalen, som du fokuserer på. Det er især en god ide at lade de samme farver gå igen på alle dine kanaler, så dit brand forstærkes og er genkendeligt for dine kunder.

Læs mere

Udvikling

30-01-23

Cookies på hjemmesiden – regler og muligheder

Læs mere

Design

23-01-23

Det gode billede til hjemmesiden

Hvorfor bruger vi billeder på hjemmesider? Hvilken effekt har billeder som en af de mange forskellige medier, som vi bruger for at give vores besøgende en spændende og unik brugeroplevelse?

Læs mere

Design

20-01-23

Hvad er et godt hjemmesidedesign?

Det kan være en stor mundfuld at kaste sig ud i at bygge en helt ny hjemmeside, og processen er vigtig at kende, selv for erfarne bureauer og webdesignere. Vi får ofte spørgsmålet: Hvad er et godt webdesign? Som nu nok kan gætte, er det et spørgsmål med flere mulige svar.

Hvis du arbejder som virksomhedsejer, webansvarlig, marketing ansat eller digital projektleder, ved du, at din hjemmeside skal formidle jeres egne personlige unikke tilbud, ydelser, problemer og løsninger. Det er netop det, som hjemmesiden understøtter overfor dine kunder. Selvom din virksomhed har fundet sig værditilbud og adskiller sig fra andre konkurrenter, er der alligevel nogle mere eller mindre generiske designelementer, som du kan tage i mente, når du starter et designforløb. Læs med her, og få et gratis professionelt input til, hvad du som hjemmesideansvarlig med fordel kan inkludere i designfasen.

Læs mere

Udvikling

20-01-23

Responsiv hjemmeside – det bør du vide

Medmindre du sidder dagligt med frontendudvikling eller webdesign, er responsivitet af hjemmesiden en proces, vi ofte kan overse. At have et responsivt website er essentielt for brugeroplevelsen blandt andre. Overser du at gøre siden responsiv, kan det få store konsekvenser for sidens performance og for det overordnede indtryk af hjemmesiden. I værste tilfælde, kan det medvirke til, at hjemmesiden, webshoppen eller platformen er helt ubrugelig for dine kunder. Så hvad er responsivitet, og hvordan gør du dit interface og dit website responsivt?

Læs mere